Magic News

Cum au sărbătorit Nicole Kidman şi Keith Urban 18 ani de căsătorie

Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, au sărbătorit 18 ani de dragoste şi căsătorie.

Pentru a marca acest moment atât de special, actrița a postat o fotografie cu ei pe contul ei de Instagram. Imaginea o arată întinsă pe un mic zid de piatră, cu fața la mare, fără sandale. Alături de ea, soțul ei cântă la chitară, de asemenea desculț.

În legenda fotografiei, australianca a scris pur și simplu "pentru totdeauna", a ales ca simbol o inimă roșie și a folosit hashtag-ul "aniversare fericită a nunții".


Celebrități precum actrița Naomi Watts, o prietenă apropiată a lui Nicole Kidman, au reacționat transmițând cele mai bune urări cuplului. "Aceasta arată ca o adevărată iubire cerească", a scris Naomi.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au cunoscut în 2005 la gala G'Day USA și s-au căsătorit în anul următor pe o plajă din Sydney, Australia, scrie madame.lefigaro.fr. Doi ani mai târziu, în iulie 2008, cuplul a avut primul lor copil, o fiică pe nume Sunday Rose. În decembrie 2010, s-a născut o altă fiică, Faith Margaret, venită pe lumne cu ajutorul unei mame surogat. Înainte de fiicele sale, Nicole Kidman era deja mama a doi copii. Cu Tom Cruise, cu care s-a căsătorit în 1990 înainte de a divorța în 2001, actrița i-a adoptat pe Isabella și Connor. De la divorț, Nicole Kidman nu a mai avut practic niciun contact cu cei doi copii ai săi. În 2007, în cadrul emisiunii “Good Morning Britain”, ea a spus cu regret: "Nici măcar nu-mi mai spun mamă, îmi spun Nicole, iar eu urăsc asta".

Într-un interviu acordat revistei People în aprilie anul trecut, Nicole Kidman s-a destăinuit cu privire la povestea ei de dragoste cu Keith Urban. “Sunt atât de norocoasă să îl am pe Keith, care este pur și simplu dragostea mea, dragostea mea profundă, profundă”, a declarat ea.

Cu toate acestea, la începutul relației lor, nu a existat niciun semn că cei doi vor sărbători într-o zi cea de-a 18-a aniversare a căsătoriei lor.

În discursul său rostit la cea de-a 49-a gală AFI Life Achievement Award în onoarea soției sale, pe 27 aprilie, Keith Urban și-a amintit de începuturile lor furtunoase. “Ne-am căsătorit în iunie 2006 și, după doar patru luni de căsnicie, dependența mea (...) ne-a distrus căsnicia", a spus el. “La patru luni după căsătorie, am intrat la dezintoxicare pentru trei luni. Habar nu aveam ce urma să se întâmple cu noi (...) Nicole a pus deoparte toate vocile negative, sunt sigur că unele dintre ele erau chiar ale ei, și a ales iubirea. Și iată-ne în seara asta, 18 ani mai târziu".