Cele mai bune piese originale Amadeus

Abia ne stăpânim nerăbdarea, până la concertul Amadeus, „Visul Ultimei Nopți de Vară”. Vom avea parte de o seară de neuitat, plină de activități pentru toată familia și de muzică impecabilă. Până atunci, iată trei dintre cele mai bune piese originale ale cvartetului!

Mai e puțin și ne vedem în Grădina Botanică, la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii. Amadeus Electric Quartet ne va încânta la concertul „Visul Ultimei Nopți de Vară”, de pe 31 august. Ne vom bucura împreună de activități pentru întreaga familie, menite să ne apropie mai mult de artă, apoi vom asculta cea mai bună muzică. 

Până atunci, pentru a ne stăpâni nerăbdarea, ascultăm trei dintre cele mai bune piese originale ale grupului.

1. „Earth Song”

Piesa a fost compusă de maestrul Xenti Runceanu și e una dintre cele mai ascultate piese ale cvartetului Amadeus. Instrumentistele au fost invitate să o cânte în mai multe contexte impresionante, printre care la un spectacol de gimnastică, în Elveția, și la un show cu 120 de dansatori, în India. 


2. „Maldive”

Inspirate de frumusețea Insulelor Maldive și la invitația unui percuționist maldivian, Faizan, cu care au mai colaborat în trecut, artistele au compus această declarație de dragoste. 


3. „Gloria”

O piesă de o frumusețe rară, cu un videoclip făcut în timpul concertului „A Concert In Nature”. Ne face să ne simțim pozitivi și să privim înainte. Ne face puternici!