Happy Cinema Vitantis se deschide luna aceasta, de Ziua Cinematografelor!

Happy Cinema Vitantis se deschide pe data de 14 septembrie, de Ziua Cinematografelor, care celebrează magia marelui ecran.

• Este primul cinematograf deschis în București, în ultimii 5 ani, iar investiția estimată este de 800.000 Euro. • Proiecțiile de la Happy Cinema Vitantis Shopping Center din București vor debuta cu un eveniment dedicat iubitorilor de film românesc: proiecție specială, în prezența echipei, a filmului Exterior. Mașină. Noapte, miercuri, 11 septembrie, începând cu ora 19:00.

• Cinematograful din Vitantis Shopping Center (București) va pune la dispoziția spectatorilor 3 săli, 260 locuri, dintre care o sală premium cu reclinere.

• Cinematograful va găzdui în luna octombrie un festival al filmelor de artă, iar în noiembrie a doua ediție a Classy Film Festival, eveniment care aduce în fața publicului opere de colecție ale marelui ecran și staruri de cinema care au făcut istorie.

• Ca parte a Zilei Cinematografelor, toate biletele la Happy Cinema vor avea prețul special de 10 lei, pe parcursul întregii zile, pentru toate filmele. Lanțul de cinematografe românesc HAPPY CINEMA, prezent în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău, Bistrița și Slobozia se extinde toamna aceasta, aducând publicului un nou cinematograf în București, după ce în anul precedent a deschis două noi cineplexuri, unul în țară și unul în Republica Moldova, Chișinău.

Astfel, iubitorii de film din Capitală vor avea la dispoziție începând cu luna septembrie, un nou cinematograf dotat cu tehnologie de ultimă generație: Happy Cinema Vitantis Shopping Center din București. Acest cinema este totodată primul cinematograf deschis în București, în ultimii 5 ani, iar investiția estimată este de 800.000 Euro. HAPPY CINEMA, brand cu capital 100% românesc, își consolidează astfel poziția de top ca acoperire în țară. Cinematograful din Vitantis Shopping Center (București) pune la dispoziția spectatorilor 3 săli, 260 locuri, dintre care o sală premium cu reclinere.

Noul cinematograf vine cu un nou concept, care pune accent pe confortul sălii, oferind experiențe unice spectatorilor, precum accesul la proiecții private, conținut alternativ și tarifare flexibilă. Vizitatorii sunt așteptați cu o mulțime de surprize la noul cinematograf: filme de artă spectaculoase, blockbustere de neratat, proiecțiile unor concerte de top și multe altele.

Totodată, Happy Cinema Vitantis Shopping Center va găzdui în luna octombrie un festival al filmelor de artă, iar în noiembrie a doua ediție a Classy Film Festival, eveniment care aduce în fața publicului opere de colecție ale marelui ecran și staruri de cinema care au făcut istorie. Fanii muzicii rock vor fi încântați să descopere proiecțiile speciale ale filmului Sabaton – The Tour to End All Tours, în timp ce pasionații de operă și balet vor putea urmări prestigioasa stagiune 2024-2025 ROYAL BALLET AND OPERA.

Exterior. Mașină. Noapte se vede la Happy Cinema Vitantis - miercuri, 11 septembrie, ora 19:00. Proiecția (cu subtitrare în limba engleză) va fi urmată de un Q&A la care participă regizorul Andrei Crețulescu și actorii Rodica Lazăr, Dorian Boguță și Andi Vasluianu. O echipă de producție se chinuie să pună pe picioare un film de gen care să rupă gura târgului - twisturi șocante, filmări într-o zonă izolată din munți, actori mulți și faimoși, o haită de lupi, efecte speciale complexe și multe cascadorii periculoase. Pe măsură ce filmarea propriu-zisă se apropie, nimic nu iese cum ar trebui: regizorul umblă pe coclauri, maestrul cascador a spălat putina, starleta cu sute de mii de urmăritori pe instagram face turul Europei iar actorii principali par căzuți în butoiul cu melancolie și încep să caute sensul vieții. Classy

Film Festival se va desfășura în luna noiembrie la Happy Cinema Vitantis și este dedicat filmelor care au făcut istorie, adevărate referințe culturale. Astfel, cinefilii vor putea urmări filme de referință precum:

1. Pulp Fiction, regia Quentin Tarantino

2. Rear Window, regia Alfred Hitchcock

3. The Godfather, regia Francis Ford Coppola

4. The Piano, regia Jane Campion

5. 8½, regia Federico Fellini

6. Memento în regia lui Christopher Nolan

7. Casablanca, regia Michael Curtiz

8. A Clockwork Orange, regia Stanley Kubrick

9. Amadeus, regia Milos Forma

10. Breakfast at Tiffany's, regia Blake Edwards

11. Singin' in the Rain, Gene Kelly, Stanley Donen

12. It's a Wonderful Life, regia Frank Capra

Sabaton – The Tour to End All Tours - Simte puterea explozivă a legendarului show al trupei Sabaton! Filmat în timpul turneului lor european din 2023, la emblematicul Ziggo Dome din Amsterdam, acest concert electrizant surprinde esența prezenței scenice monumentale a trupei Sabaton și evidențiază capacitatea lor de a povesti istoria prin heavy metal. Cu spectacole sold out, multiple discuri de platină și o legiune de fani loiali din întreaga lume, Sabaton transpune experiența eclatantă și pe marele ecran, în această toamnă. De la energia care îți taie respirația până la designul scenic imersiv, cu decoruri militare și teme istorice, fiecare moment este o dovadă a talentului lor inegalabil pe scenă. Alătură-te trupei Sabaton și fanilor devotați la Happy Cinema Vitantis pe 11 octombrie, pentru a trăi o experiență de neuitat, completată cu efecte pirotehnice spectaculoase, imagini captivante și sound-ul lor iconic.

"Sabaton - The Tour To End All Tours" este o celebrare a muzicii, camaraderiei și legăturii indestructibile dintre Sabaton și fani. Aceasta este Experiența Supremă de Heavy Metal: celebrarea celui mai mare turneu pe care Sabaton l-a susținut vreodată.

Prestigioasa stagiune 2024-2025 ROYAL BALLET AND OPERA Cinema se va vedea începând cu luna octombrie la Happy Cinema Vitantis și include spectacole de neuitat. Astfel, publicul se va bucura de opera Nunta lui Figaro (Mozart), operă comică plină de răsturnări de situație, dorințe interzise și melodii de neuitat, combinând comedia spumoasă cu momente de o frumusețe uluitoare, îndrăgita producție a Baletului Regal Spărgătorul de Nuci sau Cenușăreasa, spectacolul de balet al coregrafului fondator al Baletului Regal, Frederick Ashton, care te transpune într-o lume eterică în care un strop de praf de zâne face ca visele să devină realitate.

Vitantis Shopping Center este una dintre primele rețele de magazine retail din partea de sud a Bucureştiului, fiind situat în sectorul 4, în partea de sud-est a oraşului. Centrul este plasat între două din cele mai mari cartiere rezidenţiale din Bucureşti, Berceni (la sud) şi Titan (la est), la intersecţia a două mari artere de circulaţie: Splaiul Unirii şi Şoseaua Vitan-Bârzeşti. Anul aceasta, Happy Cinema a inițiat o serie de proiecte care au adus publicului bucureștean adevărate opere de artă ale cinematografiei și experiențe de neuitat.

Astfel, locuitorii Capitalei se pot bucura de filme în aer liber până la finalul lunii septembrie, la Happy Cinema Grădina de Vară Herăstrău, proiecții lunare de filme de artă la Muzeul Național de Artă al României, care se desfășoară până la finalul anului și proiecții săptămânale de filme de artă, până la finalul lunii august, într-un spațiu alternativ, la Hotel Caro din București – terasa La Hamace.

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe înființat în anul 2012, care în prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.