Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să sară de pe un pod din Nashville

Muzicianul Jon Bon Jovi a salvat, marţi, o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, SUA.

Cântăreţul şi echipa sa de producţie se aflau acolo pentru a filma videoclipul piesei “The People’s House” şi au observat că o femeie se urcase pe balustradă şi era pe punctul de a sări în râu.

Jon Bon Jovi s-a apropiat de femeie împreună cu asistenta lui, iar cei doi au început să vorbească cu ea, convingând-o să nu sară. Apoi au ajutat-o să treacă de balustradă pe partea cealaltă. Artistul a îmbrăţişat-o pe femeia pe care tocmai o salvase. Nu se ştie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar cântăreţul nu a reacţionat încă.

Poliţia din Nashville a publicat pe reţelele sale de socializare imagini de pe camerele de supraveghere de la faţa locului, aducându-i un omagiu cântăreţului.

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară”, se putea citi într-un mesaj foarte mediatizat.

Videoclipul, care a fost şters de Youtube, a fost totuşi postat online de numeroşi internauţi şi publicaţii. „Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a adăugat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.


Potrivit Page Six, Bon Jovi nu va comenta pe această temă „din respect pentru persoana care se afla într-o situaţie stresantă şi vulnerabilă”.

CNN relatează că femeia a fost salvată de echipa lui Jon Bon Jovi şi dusă la spital pentru tratament.

Ovaţionat pentru gestul său, Jon Bon Jovi se implică de mai mulți ani în ajutorarea persoanelor vulnerabile. În 2007, cântărețul a înființat JBJ Soul Foundation, o organizație caritabilă care oferă sprijin persoanelor fără adăpost și defavorizate. Potrivit presei americane, starul a urmat, de asemenea, o formare aprofundată pentru a vorbi cu persoanele aflate în dificultate.