Magic News

Horia Brenciu, la Magic FM - “Dacă aş da timpul înapoi, nu aş schimba o secundă”

Anul acesta, Horia Brenciu sărbătoreşte 25 de ani de carieră, iar artistul le pregăteşte fanilor o serie de 3 superconcerte, pe 7, 8 şi 9 decembrie, la Sala Palatului.

Anul acesta, Horia Brenciu sărbătoreşte 25 de ani de carieră, iar artistul le pregăteşte fanilor o serie de 3 superconcerte, pe 7, 8 şi 9 decembrie, la Sala Palatului.

“Pe 7 8 si 9 decembrie voi avea cea mai emoţionanată întâlnire cu oamenii. Am o surpriză pentru cei care vor cumpăra primii bilete. Primii 500 de cumpărători, care vor comanda biletele prin entertix.ro vor primi autograf din partea mea.”

Primilor 100 de cumpărători care vor achiziiona locuri VIP sau categoria 1, Horia le-a pregătit un cadou cu totul special. “Primii 100 de oameni vor primi o cutie acasă care va conţine o surpriză. “Nu le spun despre ce e vorba”, a declarat Horia Brenciu, care este convins că dacă cineva l-a urmărit timp de 25 de ani, de la Robingo, merită acest cadou.

 “Timp de 25 de ani mi-aţi fost aproape. Vă dedic cele 3 seri de spectacol”, a adăugat artistul, care dă dovadă de aceeaşi energie debordantă ca la 20 de ani. “Dacă la 20 de ani acţionai nebuneşte, şi la 40 sau la 60 de ani trebuie să o faci la fel.”

Cu modestie, Horia a declarat în studioul Magic Start: “Pe mine mă miră cum oamenii îmi spun că sunt o bucurie pentru ei. Nu fac nimic special.”

Horia Brenciu joacă în musicalul “Mamma Mia”, care a avut premiera la Bucureşti, şi pe 1 iunie va putea fi văzut la Cluj, iar acum ne-a dezvălit ce a însemnat aceast show pentru el.

“Timp de 2 luni si jumătate m-am descoperit pe mine şi i-am descoperit pe ceilalalţi. Orgoliile au trecut pe masură ce trecea timpul. 4 seri la rând ne-am aplaudat reciproc. Ne-am descoperit.”, a spus Horia amintindu-i cu drag pe toţi colegii alături de care joacă în “Mamma Mia”.

Întrebat dacă ar putea repeta o singură zi din cei 25 de ani, artistul s-a gândit la momentul în care Alice, soţia lui, l-a anunţat că este însărcinată. “Alice mi-a dat telefon şi mi-a spus că este însărcinată . Am început să plâng. Eram în culise.”