Magic News

Cum îşi amintesc apropiaţii de Whitney Houston. Artista apare într-o serie de fotografii inedite

Au trecut 6 ani de la moartea lui Whitney Houston, însă apropiaţii nu au uitat-o. Este cazul actriţei Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, care a publicat o serie de fotografii inedite cu Whitney.

Acestea au fost realizate în urmă cu 20 de ani, pe când Jada era însărcinată cu primul ei copil.

Whitney i-a fost alături la baby shw-ul organizat atunci, ocazie cu care cele două au făcut şi câteva fotografii.

Mai mult decât aceste fotografii, Jada vorbeşte cu multă emoţie despre prietena ei:

“Acestea sunt singurele fotografii pe care le am cu Whitney. Sunt însărcinată cu Jaden, iar Whitney a venit la baby shower. A fost atât de dulce, energică… atât de reală. Era amuzantă, distractivă şi… prezentă. Atât de talentată şi faimoasă şi nu arăta asta. Nu mulţi dintre noi din aceasta industrie pot face asta… nici eu în anumite momente. A fost cu picioarele pe pământ… asta admir cel mai mult la ea. Daca am fi putut să o onorăm mai mult cât a fost în viaţă!”

În fotografiile publicate de Jada, Whitney apare îmbrăcată într-o ţinută all white şi este surprinsă în timp ce vorbeşte cu prietena ei.

Whitney Houston a murit în februarie 2012 în camera ei de hoel prin înec accidental în timp ce artista se afla sub efectul cocainei.

Cântăreaţa care a dominat scena muzicală pop şi soul în anii 80 şi 90 avea 48 de ani şi probleme cardiace, fiind în acelaşi timp dependentă de droguri şi alcool.