Magic News

A fost relansată ipoteza unei sinucideri în cazul lui George Michael

În timp ce familia lui George Michael îşi dispută averea, cauza morţii artistului nu a fost elucidată încă, iar ipoteza sinuciderii apare din nou.

În vârstă de 53 de ani, George Michael a murit în decembrie 2016, iar decesul lui a fost pus pe seama unei supradoze, dar nu a fost exclusă nici varianta sinuciderii. Într-un final moartea artistului a fost clasată drept o consecinţă a unor cauze naturale.

La un an şi jumătate de la dispariţia lui George Micheal, Fadi Fawaz, fostul lui partener şi cel care l-a descoperit mort, pune la îndoială concluziile autopsiei şi vorbeşte despre sinucidere.

Este ceea ce reiese dintr-o serie de email-uri trimise de Fawaz şi dezvăluite acum de tabloidul The Sun. “

A fost nevoie de cinci încercări. M-am săturat de oamenii care întreabă ce s-a întâmplat de Crăciun. Vă spun: George a murit în ziua aniversării mamei sale, ca să răspund la câteva întrebări. Să nu mai vorbim de faptul că i-au trebuit cinci încercări pentru a-şi pune capăt zilelor. Cred că este important pentru istorie”

Interogat de poliţie după moartea artistului, Fadi Fawaz nu ar fi dezvăluit toate aceste lucruri.

Acesta a dormit în maşină în noaptea în care George Michael a murit, iar acum locuieşte pe proprietatea din Regent Park care i-a aparţinut starului şi se află în conflict cu surorile lui George din cauza averii artistului, estimată la aproximativ 118 milioane de euro.