Magic News

Irina Rimes şi The Motans au lansat “Cel mai bun DJ”

Irina Rimes şi The Motans le oferă fanilor lor cea mai aşteptată colaborare a verii, artiştii din Republica Moldova lansând împreună melodia “Cel mai bun DJ”.

„Eu și Denis ne știm de foarte mult timp și avem o chimie extraordinară când vine vorba de compus și cântat. Ne înțelegem perfect în studio și abia așteptam să lansez această colaborare!”, spune Irina.

 „În sfârşit... Prima noastră colaborare cu Irina. Este întotdeauna o plăcere deosebită să lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din România. Sper din suflet ca piesa să dea încă puţină culoare acestei veri!”, declară şi Denis Roabeş.

Cei doi artisti sunt la prima piesă împreună, însă nu şi la prima colaborare, ei întâlnindu-se de multe ori în studio pentru a compune pentru alţi cântăreţi.

Absolventă de Conservator, Irina Rimes a devenit cunoscută o dată cu participarea la emisiunea “Fabrica de staruri” şi a avut o ascensiune rapidă. A lansat hit-ul “Visele” şi prima trilogie din muzica românească, “Iubiri secrete”, urmate de hit-urile “Bolnavi amândoi” şi “Ce s-a întâmplat cu noi”.

Din această toamnă ea poate fi văzută în scaunul de jurat al show-ului “Vocea României”.

The Motans au lansat mai multe piese de succes,  ”Versus”, ”August”, ”Weekend”, ”1000 RPM”, aflate pe primele locuri în topurile muzicale.