Magic News

Actriţa Robin Wright s-a căsătorit în secret în Franţa

Actriţa Robin Wright, fosta soţie a lui Sean Penn, s-a căsătorit zilele trecute cu iubitul ei, francezul Clement Giraudet, în cadrul unei ceremonii intime cu temă boemă care a avut loc în Franţa.

Alături de cei doi miri au fost doar familiile şi câţiva dintre cei mai buni prieteni ai cuplului.

Dylan Penn, fiica actriţei, a publicat un video de la petrecerea de nuntă, care surprinde atmosfera relaxantă de care s-au bucurat invitaţii.

Într-o altă fotografie apar cei doi miri, care se îmbrăţişează, Robin râzând fericită în braţele soţului ei. Actriţa în vârstă de 52 de ani poartă o rochie albă, din dantelă şi o eşarfă în păr, în timp ce Clement are o cămaşă albă, pantaloni, iar ca accesorii o vestă şi o pălărie maro.

Actriţa Robin Wright se bucură de multă simpatie în ultima vreme după ce a apărut în serialul “House of Cards”. Clement Giraudet este şeful departamentului de relaţii cu celebrităţile al casei de modă Saint Laurent.

Cei doi sunt împreună din 2017, când au participat la Paris Fashion Week. Trecuseră 2 ani de când Robin se despărţise de Ben Foster şi 8 de la divorţul de Sean Penn, tatăl celor doi copii ai ei.

Robin Wright este la cea de-a treia căsătorie, dupa mariajele eşuate cu Sean Penn (1996-2010) și Dane Witherspoon (1986-1988).