Magic News

Naomi Watts la Festivalul de film de la Veneţia, într-o rochie Valentino ce aminteşte de costumul popular românesc

Naomi Watts este una dintre actriţele prezente încă din prima zi la cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia.

Actriţa a fost invitată la diverse evenimente şi a strălucit pe covorul roşu în seara galei de deschidere care a programat avannpremiera filmului “First Man”.

Pentru una dintre apariţiile sale, Naomi Watts a ales o rochie Valentino din colecţia Resort 2019, care seamănă extrem de bine cu costumul tradiţional românesc.

Modelul şi culorile amintesc de ia românească, aceasta nefiind prima dată când marile case de modă se inspiră din portul românesc.

Yves Saint Laurent, Tom Ford, Dior, Jean Paul Gaultier, Tory Burch sau Isabel Marant sunt doar câţiva dintre designerii cuceriţi de frumuseţea portului românesc din care s-au inspirat mai mult sau mai puţin.

Iar Adele, Naomi Campbell, Kate Moss sau Katie Holmes sunt celebrităţile care au purtat ia românească, iar apariţiile lor au fost repede remarcate, aşa cum se întâmplă acum şi cu Naomi Watts, care atrage atenţia cu stilul său boho chic.