Magic News

Romy Schneider ar fi împlinit 80 de ani. Mesajul emoţionant al lui Alain Delon

Pe 23 septembrie Romy Schneider ar fi împlinit 80 de ani, iar Alain Delon, fostul ei iubit, i-a adus un omagiu emoţionant în ziarul Le Figaro.

Alain Delon şi Romy Schneider s-au iubit timp de 5 ani, iar actorul în vârstă de 83 de ani şi-a amintit de femeia pe care a iubit-o în cel mai frumos mod posibil, scrie elle.fr.

“Cei şi cele care au iubit-o şi o iubesc să se gândească la ea. Mulţumesc.”, sunt cuvintele actorului.

“Pudic, profund şi adesea neînţeles”, îl descrie ziaristul Mathieu Alterman pe actorul care s-a dus personal la redacţia ziarului “Le Figaro” pentru a-i fi publicat mesajul, aceasta fiind cea mai puternică dovadă că nu a uitat-o.

Cei doi s-au cunoscut în 1958, în timpul filmărilor la “Christine”, pe când Romy avea doar 20 de ani, iar Alain Delon, 23. Ea jucase deja în “Sissi”, iar el se afla la începuturile carierei. “Este frumoasă, dar foarte capricioasă şi plictisitoare” a fost prima impresie a lui Alain Delon, care îi reproşa că nu ştie bine limba franceză.

În ciuda acestui început, cei doi s-au îndrăgostit rapid şi s-au logodit în 1959 în Lugano, acolo unde părinţii actriţei aveau o casă. Cuplul avea însă să se despartă în 1963, înainte de a se căsători, şi aveau să ţină tot timpul legătura până la moartea actriţei, în 1982.

La 10 ani după despărţirea lor, Alain Delon şi Romy Schneider s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale peliculei “La Piscine”.

Actorul a mărturisit într-un interviu că aceasta a fost “marea dragoste a vieţii lui, prima, cea mai puternică, dar din nefericire, şi cea mai tristă.”

Se pare că Alain Delon poartă tot timpul cu el o fotografie a frumoasei lui iubite.