Magic News

La 49 de ani, Lara Fabian este o femeie îndrăgostită. Pe cine iubeşte artista

Lara Fabian a revenit în atenţia fanilor ei cu un nou album, “Papillon”, cel de-al 14-lea din carieră, ea începând şi un turneu de promovare.

Aflată în Quebec unde este jurat al emisiunii “The Voice”, artista a acordat un interviu revistei “Paris Match”, în care a vorbit despre noua ei viaţa alături de soţul ei, magicianul Gabriel Di Giorgio, şi de fiica ei, născută în timpul relaţiei cu Gerad Pullicino.

 “Nu plec nicăieri fără el şi nici fără Lou. Am norocul să am un soţ foarte prezent. Familia are prioritate pentru el. Pentru că eu călătoresc foarte mult, el are rolul de a veghea asupra fiicei mele. Este un ajutor incredibil.”

 După numeroase eşecuri amoroase, artista a învăţat să iubească din nou, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei. Ea şi Gabriel s-au căsătorit în 2013, iar iubirea nu a mai fost o iluzie pentru cântăreaţă.

 “În societatea noastră, când femeia este mai în vârstă, oamenii pun mai multe întrebări, cu siguranţă. Însă depinde de modul în care ai trăit. Eu mă simt foarte bine în corpul meu. Vârsta nu este decât un număr. Sunt cu un bărbat tânăr de 36 de ani care nu este cu o bunică de 50 de ani, ci cu femeia care îl iubeşte. S-a întâmplat ca aceasta să fie născută cu 14 ani înaintea lui.”, a declarat artista.

 Cu o viaţă profesională împlinită şi crezând din nou în puterea dragostei  Lara Fabian susţine că pentru a fi fericit trebuie să priveşti viaţa cu simplitate.