Magic News

Corneliu Porumboiu, în competiţie la Cannes cu filmul “La Gomera”. Cine este românca superbă din distribuţie

Regizorul român Corneliu Porumboiu revine în competiţia oficială de la Cannes după 4 ani de la ultima participare. Filmul realizat de el, “La Gomera”, concurează pentru marele trofeu al celui mai important festival de film european.

Pelicula îi are în distribuţie pe frumoasa Catrinel Marlon, pe Vlad Ivanov şi Rodica Lazăr şi a fost filmată în România, Spania şi Singapore.

Filmul spune povestea lui Cristi, un poliţist român corupt, implicat într-o afacere de milioane de euro cu mafia. Acesta ajunge pe insula spaniolă La Gomera pentru a învăţa un limbaj secret al localnicilor ”El Silbo”, o formă de comunicare prin fluierat, iar acţiunile sale au un singur scop: eliberarea unui traficant arestat la Bucureşti, singurul care ştie unde sunt ascunşi banii.

Catrinel Marlon este model şi actriţă, ea fiind stabilită de mulţi ani în Italia, unde si-a construit o carieră frumoasă. Anul acesta, Catrinl a devenit mamă pentru prima dată, ea aducând pe lume o fetiţă. F

estivalul de film de la Cannes începe pe 14 mai, iar preşedintele juriului este regizorul mexican Alejandro Gonazalez Inarritu, câştigător de Oscar.