Magic News

Excentricul Elton John, pe covorul roşu la Cannes cu filmul biografic “Rocketman”

Elton John s-a aflat la Festivalul de film de la Cannes pentru premiera filmului biografic, “Rocketman”, selectat în afara competiţiei.

Artistul în vârstă de 72 de ani a fost o prezenţă insolită pe Croazetă, purtând la conferinţa de presă din timpul zilei un costum deschis semnat Gucci, accesorizat cu bijuterii Chopard, ochelari de soare si o pereche de pantofi sport albi, decoraţi cu cristale, al căror preţ este de 1250 de dolari.

Seara, cântăreţul a apelat la aceeaşi casă de modă, de data aceasta el îmbrăcând un costum negru. Acesta avea o racheta roşie pe rever, în timp ce pe spatele sacoului a fost brodat cuvântul “Rocketman”.

Elton John şi-a completat ţinuta cu ochelari în formă de inimă, un cercel Chopard cu diamante albe şi galbene şi un ceas tot Chopard din aur alb şi diamante. El a fost prezent pe covorul roşu alaturi de David Furnish, partenerul său de viaţă.

Filmul biografic “Rocketman” este regizat de Dexter Fletcher, iar actorul britanic Taron Egerton joacă roul artistului. Lungmetrajul urmăreşte ascensiunea artistului şi relaţia profesională cu textierul Bernie Taupin, alături de care Elton John a cunoscut celebritatea.

După ce a salutat multimea şi a defilat pe covorul roşu, Elton John a interpretat melodia “Rocketman alături de Taron Egerton.

Foto: Gettyimages.com