Magic News

La 83 de ani, Alain Delon cântă despre iubire în melodia “Je n’aime que toi”

Onorat recent la Festivalul de film de la Cannes, actorul Alain Delon, autorul unor declaraţii controversate în ultima perioadă, îşi surprinde fanii cu un cântec.

Alain Delon a lansat melodia “Je n’aime que toi”, pe versurile tinerei de 22 de ani, Julia Paris. Nu este prima experienţa muzicală pentru Delon, care în urmă cu 45 de ani cânta împreună cu Dalida melodia “Paroles Paroles”.

Melodia are şi un videoclip, care a fost deja urcat pe Youtube, muzica fiind compusă de Rick Allison, care a bifat colaborări cu Lara Fabian, Patrick Bruel sau Johnny Halliday.

“Îmi place când ne întâlnim, când ţigara ta tremură. Îmi place când eşti geloasă pe fete care nu înseamnă nimic”, cântă Alain Delon în refren despre iubire.

Rebelul cinematografiei franceze a fost un adevărat Don Juan, fiind căsătorit de două ori, cu Nathalie Barthélemy şi ulterior cu Rosalie van Breemen. Prima sa iubire a fost însă Romy Schneider, iar Mireille Darc a fost femeia alături de care a trăit timp de 15 ani.

„Totul în viaţă îl datorez femeilor. Ele m-au creat, ele au făcut din mine un bun actor. Mereu am vrut să citesc în ochii femeii iubite că sunt cel mai bun, cel mai important, cel mai puternic. Ea a fost motivaţia mea“, spunea Delon la TIFF.