Magic News

Lady Gaga le-a pregătit fanilor o mare surpriză

Lady Gaga adoră să-şi surprindă fanii, artista dezvăluindu-le acestora că va lansa un brand de cosmetice, Haus Laboratoires.

Cântăreaţa urmează astfel exemplul Rihannei şi al lui Kylie Jenner, care au făcut avere vânzând produse cosmetice cu numele lor.

Lady Gaga a făcut anunţul pe retelele de socializare, produsele Haus Laboratoires pentru femei şi bărbaţi fiind disponibile pe Amazon.

“Când eram tânără, nu m-am considerat niciodată frumoasă. Și, pe măsură ce m-am zbătut ca să îmi găsesc frumusețea interioară și exterioară, am descoperit puterea machiajului”, a scris Lady Gaga pe Instagram.

Cynthia, mama artistei, este cea care a inspirat-o, ea dezvăluind, de asemenea, cum a apărut personajul Lady Gaga.

„Îmi aduc aminte cum o urmăream pe mama mea în timp ce se machia în fiecare dimineață. Apoi am început să experimentez cu machiajul ca o modalitate de a-mi vedea împlinite visurile de a fi la fel de puternică precum mama mea. Atunci am inventat-o pe Lady Gaga. Am găsit supereroul care se ascundea în mine uitându-mă în oglindă și descoperind cine vreau să fiu cu adevărat. Uneori frumusețea nu vine natural din interior. Însă sunt foarte recunoscătoare că machiajul a inspirat un curaj în mine pe care nu știam că îl am. Ei spuneau că sunt ciudată, dar, de fapt, pur și simplu m-am născut așa (Born This Way)”.