Grupul care a cunoscut numeroase schimbări de componenţă de-a lungul anilor a susţinut acest turneu în formula Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks, Christine McVie Mike Campbell şi Neil Finn.
Campbell şi Finn l-au înlocuit pe chitaristul şi solistul Lindsay Buckingham, care a părăsit grupul anul trecut în urma unui scandal iscat de faptul că nu îşi dorea să petreacă un an în turneu. Buckingham a dat trupa în judecată - proces în care au ajuns la o înţelegere - înainte de a suferi o operaţie pe cord deschis în luna februarie.
Biletele pentru acest ultim concert din turneu au preţuri cuprinse între 99 şi 750 de dolari.
“Când am început acest turneu, am fost întrebat despre uimitoarea colecție de cântece care sunt interpretate cu un amestec unic de talente și s-a dovedit adevărat în fiecare seară la fiecare spectacol din acest turneu. ”, a declarat toboşarul Mick Fleetwood, cel care a creat grupul în 1967.
Fleetwood Mac a cunoscut succesul în perioada blues, de la sfârşitul anilor 1960, când în fruntea ei se afla chitaristul Peter Green, şi din 1975 până în 1987, cu o orientare pop, când grupul Fleetwood Mac i-a avut în componenţă pe Christine McVie, Lindsey Buckingham şi Stevie Nicks.
Albumul „Rumours” a devenit cel mai bine vândut din istorie la vremea respectivă patru melodii ajungând în Topul 10 american (inclusiv piesa „Dreams", care este singurul No 1 al trupei în Statetele Unite).
Discul „Rumours” s-a menţinut 31 de săptămâni pe primul loc în topul Billboard şi a câştigat premiul Grammy la categoria „Cel mai bun album al anului”. Până în prezent, albumul „Rumours” a fost vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. În total, trupa a vândut 100 de milioane de albume, iar în 1998 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.