Magic News

Irina Rimes, în spital cu o problemă gravă de sănătate

Irina Rimes şi-a anulat toate planurile de Revelion şi şi-a petrecut Anul Nou în spital.

Artista a fost operată de urgenţă, ea anunţându-şi fanii în dimineaţa zilei de 31 decembrie că are o hemoragie internă. Irina a trecut cu bine peste intervenţie, iar în următoarele 2 zile va fi externată.

„Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine, care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate, medicii nu mă lasă să plec acasă pentru că am hemoragie internă. Probabil în 2-3 ore intru în operație”, a spus Irina Rimes pe contul său de Instagram.

 Horia Brenciu, colegul său de la Vocea României, a îndemnat pe toată lumea să se gândească la Irina.  

„Astăzi n-o să trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aș vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes a intrat în operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, a spus Horia Brenciu.

 „Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență”, a anunţat casa sa de producţie.

Irina Rimes a cunoscut succesul în anul 2016 cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

Au urmat alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu știi tu să fii bărbat”, iar Irina Rimes a devenit una dintre cele mai de succes cântărețe din România.