Magic News

Celine Dion, mesaj emoţionant la 4 ani de la moartea soţului său

În urmă cu 4 ani Celine Dion şi-a pierdut soţul, Rene Angelil murind din cauza unui cancer la gât cu două zile înaine de a împlini 74 de ani.

Într-o zi atât de specială, artista i-a adus un omagiu bărbatului alături de care a cunoscut celebritatea şi împreună cu care a avut 3 copii.

„Nu trece nicio zi în care să nu mă gândesc la frumosul tău zâmbet. Ne este dor de tine, îți mulțumim că ne veghezi, dragostea mea. Te iubesc. Céline xx…”

Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în 1994, în ciuda diferenţei de vârstă, ea avea 19 ani, iar el 45.

În timpul mariajului lor s-au născut René-Charles, astăzi în vârstă de 18 ani şi gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 9 ani, pe care artista îi creşte acum singură.

În 1999, Rene a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer la gât, însă s-a vindecat. În 2013, s-a îmbolnăvit din nou şi s-a luptat cu boala timp de 3 ani.

Imediat după moartea soţului ei, Celine s-a cufundat în muncă, ea pregătind lansarea albumului în limba franceză. “Am fost pe scenă la o lună după moartea lui Rene”, a povestit artista pentru Paris Match. “Am vruut să le arăt copiilor mei că pot conta pe mine, pe această forţă incredibilă care mă animă. Am fost mama care a avut grijă de toate, de casă, dar şi de activităţile lor, pentru ca ei să fie foarte activi. Piscină, puzzle, arte plastice, pictură cu degetele, au făcut de toate. Îmi doream ca ei să se amuze.”

Celine Dion va cânta anul viitor în premieră la Bucureşti, concertul urmând să aibă loc pe 29 iulie, pe Arena Naţională.

Concertul din Bucureşti face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care promovează şi primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani şi va ajunge în aproape 100 de oraşe din întreaga lume.