Adela Pârvu a început anul cu o deconectare de la social media

Designerul Adela Pârvu a fost invitată în matinalul Magic Start şi ne-a povestit despre design interior, noile proiecte în care este implicată şi deconectare.

Adela a început anul cu o deconectare de la social media şi a avut motive bune,  pentru că s-a apucat de Scenografie la 44 de ani. “Avem nevoie de aşa ceva, refugiul nostru ca oameni este în artă.”

Crina Alexe, redactor-şef Thrive Global România, a fost şi în această dimineaţă alături de noi şi ne-a vorbit despre provocările lansate de Thrive, campania al cărei slogan este “Unplug Yourself” (Deconectează-te!”) şi sondajele zilnice de pe pagina de Facebook Thrive.

Adela spune că nu avem o gândire practică când este vorba despre casă, adunăm lucruri. Abordarea pragmatică este: ce am nevoie, ce îmi permit, la ce visez.

Într-un dormitor nu trebuie să avem aparate electronice, pentru că ne perturbă somnul, creierul nostru funcţionează pe bază de electricitate, orice aparat interferează cu aceste unde şi nu ne lasă să ne odihnim.

Pentru dormitoarele mici de bloc, Adela propune nuanţele închise, verde smarald, indigo, albastru-cerneală. “Dă efectul de adâncime, de scenă, şi de cuib.”

Thrive Global România a demarat campania “Unplug Yourself”, iar la primul sondaj realizat pe Facebook oamenii au ales că şi-ar dori să-şi petreacă seara ieşind la plimbare. Iar mersul pe jos are numeroase beneficii pentru sănătate. “Pierdem calorii, ne dezvoltăm gândirea creativă, scăpăm de stres, ne întăreşte sistemul imunitar”, a declarat Crina Alexe.

Adela a creat o asociaţie şi a demarat  un proiect prin care şi-a propus să renoveze şcoli de la ţară.

Cele 3 lucruri valoroase pentru Adela Pârvu:

  • Fiecare om este important, nu ne întâlnim întâmplător unii cu alţii
  • Ar trebui să ne exprimăm mai des sentimentele. Ar trebui să le spunem celor dragi că îi iubim, că îi apreciem, să ne ambiţionăm unii pe alţii. Spune-i când face bine ca să facă şi mai bine. Hai să rostogolim binele!
  • Să mergem la teatru, că citim, să vedem istoria prin ochii artei