Magic News

Anca Dumitra - “Fericirea merge mână în mână cu faptul că faci ceea ce îţi place”

Actriţa Anca Dumitra a fost invitată în această dimineaţă la Magic FM şi ne-a povestit despre proiectele la care lucrează în prezent.

În studio a fost şi în această zi Crina Alexe, Head of Content Thrive Global România, care a vorbit despre cei care nu merg cu pasiune la jobul lor şi ce soluţie există în astfel de cazuri.  

Anca şi-a dorit să facă această profesie, este foarte recunoscătoare că a ajuns să fie actriţă şi face totul dintr-o mare plăcere şi bucurie.

Ea a revenit recent de la Londra, unde a fost proiectat filmul “Doing Money” în care a jucat în urmă cu un an şi jumătate, o producţie BBC. Pelicula a fost nominalizată la Best Single Drama la Broadcast Awards, iar Anca a trăit câteva zile de poveste şi o seară minunată. Filmul este povestea reală a unei românce răpită de pe străzile Londrei în 2011, “subiectul este destul de dureros, dar pentru mine a fost o mare bucurie să fac parte din proiect”.

“Este o experienţă ca niciuna până în momentul de faţă”, a declarat Anca, a cărei viaţă profesională se întâmplă în special pe TV, ea jucând de aproximativ 10 ani personajul Geanina din serialul “Las Fierbinţi”.

Anca face însă şi teatru, acum repetând la Teatrul de Comedie piesa “D’ale Carnavalului” şi se pregăteşte să reia filmările la serialul “Las Fierbinţi”, ajuns la sezonul al 17-lea.