Magic News

Paula Herlo - “România, te iubesc!” ajunge în judeţul Călăraşi

Paula Herlo a fost invitata în matinalul Magic Start unde a vorbit despre campania România, te iubesc!, “Judeţe la stăpân”.

Duminică seara, la Pro TV vom vedea reportajul realizat de Paula în judeţul Călăraşi.

Un judeţ pe care jurnalista “l-a găsit sărăcit”, deşi este un judeţ cu o suprafaţă fertilă foarte mare, are 2 ieşiri la Dunăre, are acces la autostradă şi este la 100 de km distanţă de Bucureşti.

“Sunt mai multe motive. Administraţiile din ultimii 30 de ani nu au făcut mare lucru. Am stat de vorba cu toţi cei implicati în conducerea judeţului”, a spus Paula Herlo în matinalul Magic Start. Ea a aflat că absolut toţi preşedintii de consilii judeţene sunt consideraţi baroni locali şi a dezvăluit că în episodul de duminică există şi un denunţ.

Judeţul stă foarte prost la infrastructură, are 200 de km de drumuri de piatră, 190 de km de drumuri de pământ. Doar anumite firme au câştigat în ultimii ani licitaţiile în judeţ.

După o perioadă plină, Paula petrece timp cu familia ei, se joacă cu cei doi copii, de-a prinţesele cu fetiţa, în timp ce băieţelul citeşte foarte mult şi face tot felul de activităţi.