Magic News

Tom Hanks şi soţia lui au fost diagnosticaţi cu Covid-19

Aflat în Australia pentru a filma un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley, actorul Tom Hanks a fost diagnosticat cu Covid-19.

Starul din “Forrest Gump” şi soţia lui, Rita Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, au fost depistaţi pozitiv după ce au început să prezinte simptome de răceală. Actorul şi-a anunţat fanii pe Instagram că este bolnav

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv”.

Tom Hanks şi-a însoţit mesajul de o fotografie cu un coş de gunoi în care era aruncata o mănuşă de plastic şi a declarat ca îşi va ţine la curent fanii cu evoluţia bolii: „Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”.  

În prezent, cei doi sunt ţinuţi în izolare la Gold Coast University Hospital în Queensland, Australia. Soţia actorului a suferit în trecut de cancer la sân şi a suferit o dublă mastectomie.

La începutul acestui an, Tom Hanks a primit la Globurile de Aur Premiul Cecil B. DeMille, acordat pentru pentru întreaga carieră. În discursul de mulţumire, el a vorbit despre familia lui: “Un om este binecuvântat când are o familie precum aceasta şi o femeie fantastică, care m-a învăţat ce este dragostea şi copiii mei care sunt mai înţelepţi decât batranul lor tata. Nu pot să descriu ce reprezintă dragostea voastră pentru mine”, a spus actorul, 

În Australia au fost înregistrate până acum 130 de cazuri de infectare cu Covid-19. La nivel mondial au fost peste 126.000 de persoane infectate din 114 ţări, dintre care jumătate s-au vindecat, însă s-au înregistrat şi peste 4500 de decese.