Magic News

Mesajul lui Tom Hanks după ce a fost depistat cu Covid-19

Actorul Tom Hanks în vârstă de 63 de ani este priul star de la Hollywood care a anunţat ca a fost diagnosticat cu coronavirus.

Rita Wilson, soţia lui, a luat şi ea virusul, iar cei doi sunt acum îngrijiţi într-un spital din Australia, unde actorul pregătea un film despre viaţa lui Elvis.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, Tom Hanks a declarat că atât el cât şi soţia lui i-au lucrurile pe rând după ce au fost depistaţi cu Covid-19.

“Avem COVID-19 şi suntem izolaţi ca să nu o răspândim. Sunt unii cărora le-ar putea provoca o boală foarte serioasă. Luăm lucrurile pe rând”, a scris Hanks.

“Sunt lucruri pe care le putem face cu toţii pentru a trece prin asta urmând sfaturile experţilor şi având grijă de noi şi de ceilalţi, aşa-i? Nu uitați, în ciuda tuturor evenimentelor actuale, în baseball nu se plânge”, a completat actorul, făcând referire la o celebră replică din filmul din 1992 ''A League of Their Own''.

Tom Hanks a ajuns de puţin timp în Australia pentru pre-producţia filmului regizat de Baz Luhrmann. Soţia lui a susţinut un concert în weekend la Opera din Sydney, la eveniment participând 207 persoane.

Fiul lor, Colin Hanks, a scris că părinţii lui sunt bine şi sunt trataţi excelent în Australia:

''Părinţii mei sunt îngrijiţi excelent în Australia şi sunt bine (şi au o stare de spirit bună)'', a scris Colin Hanks pe Instagram. ''Sunt încrezător că se vor recupera complet'', a adăugat el.

Tom Hanks şi Rita Wilson nu sunt singurele celebrităţi infectate cu Covid-19. Sophie Trudeau, soția premierului Canadei, a fost depistată cu noul coronavirus. Soțul ei, Justin Trudeau, este acum în carantină. Mikel Arteta, antrenorul echipei de fotbal Aresenal, a fost testat pozitiv. Toată echipa de fotbal Juventus Torino este în carantină după ce unul dintre jucătorii săi are coronavirus.