Thrive

Irina Rimes - “În izolarea aceasta am avut atâta timp pentru creativitate că am scris două albume!”

Irina Rimes a fost invitată noastră în matinalul Magic Start, artista dezvăluind cum s-a schimbat viaţa sa în această perioadă de izolare.

“Pentru mine încă e normal până când o să intrăm într-o reală criză economică. Mă sperii foarte greu.”, a spus Irina. “Este o situaţie pe care trebuie să o tratăm cu foarte mare seriozitate şi să fim optimişti în această perioadă, cred că acesta e secretul.

Artista ne-a dezvăluit că în viaţa ei s-a produs “o schimbare majoră, ceva ce nu am crezut că o să trăiesc vreodată.”

Irina ne-a mărturisit că în fiecare an îşi aloca 2 săptămâni iarnă si 2 vară doar pentru a compune, perioadă în care se întâlnea cu producătorii şi făcea câte un album. “În izolarea aceasta am avut atâta timp pentru creativitate că am scris două albume.” Unul dintre albume va fi lansat în mai, iar al doilea mai târziu. Până atunci, fanii ei pot asculta sigle-ul “3 Inimi”, prima colaborare cu Carla’s Dreams.

Irina ne-a spus că gătea şi înainte, dar nu prea avea timp şi acum a gătit ceea ce ştia ea mai bine, borş şi zeamă, cele două mâncăruri preferate ale ei.

Artista a mărturisit în Magic Start că încearcă să trăiască viaţa la maximum şi în extreme, iar realizarea fotografiilor cu fanii săi nu o va speria nici în viitor. Până acum a stat în izolare reală, nu a ieşit nici la cumpărături pentru că se gândeşte la binele comun.

Ultimele 2 zile au fost cele mai interesante, pentru prima dată ea culcându-se la ora 22. S-a trezit la ora 3 şi a început să gătească un borş, după care a învăţat puţină franceză. A continuat cu un episod despre Freud şi a făcut o piesă. La ora 10 s-a culcat, s-a trezit la ora 13, după care s-a plimbat pe terasă. La ora 4 dimineaţa a făcut o sesiune live împreună cu nişte prieteni.

Irina ar putea trăi în acest ritm. “În sfârşit mă odihnesc”, a spus ea, care vede o plăcere în orice.

“Mi-ar plăcea să rămână cu obiceiul de a-mi face timp pentru mine”, a declarat ea. Artista spune ca nu ştie să vopsească ouă, iar pentru ea Paştele este acasă, cu părinţii şi rudele. Nu va renunţa însă nici anul acesta să se spele pe faţa cu apă dintr0un vas în care se află un ou roşu şi un bănuţ, aşa cum făcea în copilărie.