Magic News

“Dirty Dancing”, celebrul film cu Jennifer Grey şi Patrick Swayze, va avea o continuare

“Dirty Dancing”, filmul lansat în 1987 cu Jennifer Grey şi Patrick Swayze, a adus pe marile ecrane una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire.

Filmul iconic va avea o continuare în care va juca şi Jennifer Grey, fără Patrick Swayze din păcate, actorul murind în 2009.

Acțiunea din filmul “Dirty Dancing” avea loc la sfârșitul anilor ’50, în stațiunea montană Catskills de lângă New York, în timp ce continuarea va fi plasată în anii ’90.

”Vom reda exact aceeași experiență romantică, nostalgică pe care o așteaptă fanii și care a dus la cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Lionsgate”, spune producătorul Jon Feltheimer.

“Dirty Dancing” a fost un adevărat succes, filmul cu un buget de 6 milioane de dolari având încasări de peste 200 de milioane de dolari.

Filmul a fost apreciat şi de critici, iar Swayze si Grey au primit nominalizări la Globurile de Aur, iar pelicula a fost răsplătită cu un Oscar pentru coloanal sonoră.

Jennifer Grey a interpretat-o în “Dirty Dancing” pe Baby Houseman, o tânără naivă aflată în vacanță alături de familia ei, care se îndrăgostește de fermecătorul instructor de dans Johnny Castle (Patrick Swayze).

Actriţa are acum 60 de ani şi va fi și producător al filmului, “Dirty Dancing” fiind cel mai mare succes din cariera sa. Jennifer si-a operat nasul şi şi-a pus botox, iar aspectul său fizic s-a schimbat dramatic, lucru care avea să o coste cariera. Ea nu a mai reuşit să obţină niciun rol important după “Dirty Dancing”.