Magic News

Fostul Principe Nicolae - Declaraţii emoţionante despre experienţa de tată

Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, şi soţia lui, Alina Binder, au devenit părinţii unei fetiţe pe 7 noiembrie.

Nicolae anunţa atunci fericitul eveniment, dezvăluind că fetiţa se va numi Maria- Alexandra, iar acum, într-un interviu pentru adevarul.ro, a vorbit despre experienţa minunată de tată.

“Sincer, nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. Un bebeluş cu tot caracterul ei deosebit. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte."

Nicolae a dezvăluit cum au ales numele fetiţei şi de ce acesta este unul special: “În primul rând am vrut să aibă nume ce ne plac nouă. Am făcut fiecare dintre noi o listă şi pe ambele liste au apărut numele Alexandra şi Maria. A fost într-un fel o coincidenţă specială că Maria a fost regina României. Pe soţia mea o cheamă Alina-Maria. Iar mătuşa mea are şi prenumele Maria. Ne place mult acest prenume. Legat de prenumele Alexandra, pe naşa noastră de căsătorie o cheamă Alexandra. Plus că a mai fost principesa Ileana care şi-a luat numele monastic Maica Alexandra.”

Părinţii plănuiesc ca botezul fetiţei să aibă loc anul viitor, la Sinaia, acolo unde a fost organizată şi nunta lor, sau la Curtea de Argeş.