Magic News

Jill Biden îşi va continua activitatea profesională

Jill Biden, noua Primă Doamnă a Americii, este profesoară, şi după ce soţul său a câştigat mandatul de preşedinte, ea a decis să îşi continue activitatea profesională.

În urmă cu câteva săptămâni, Joe Biden a fost învestit în funcţia de preşedinte al Americii şi a avut-o alături pe Jill, cea cu care este căsătorit de peste 40 de ani.

La 69 de ani, Jill Biden are un doctorat în educaţie şi de mai mulţi ani predă la o universitate din Virginia, în apropiere de Washington. Noua Primă Doamnă a Americii va continua să lucreze în timp ce soţul său va fi preşedinte.

De altfel, în perioada pandemiei, ea a predat ca multi alţi profesori prin Zoom. “Este pasiunea mea! Este viaţa mea!”, a declarat Jill Biden într-un interviu pe care l-a acordat alături de soţul ei revistei People.

Jill Biden nu este singura soţie de preşedinte care lucrează în învăţământ şi care continuă să îşi defăşoare activitatea pe parcursului mandatului soţului ei. În Franţa, Brigitte Macron, sau în România, Carmen Iohannis, au rămas la catedră.