Magic News

“Dirty Dancing” - Imagini magice de la preselecţia actorilor Patrick Swayze şi Jennifer Grey

“Dirty Dancing” este un film pe care nu îl poţi uita pentru atmosfera, melodiile şi chimia actorilor principali.

Patrick Swayze şi Jennifer Grey au fost cuplul perfect, iar clipul video de la audiţia lor publicat acum arată cât de bine se potriveau cei doi.

Scriitorul Giles Paley-Phillips a distribuit pe o rețea de socializare secvențele nemaivăzute până acum. “Probele de filmare pentru <> cu Jennifer Gray și Patrick Swayze sunt conținutul înălțător pentru care mă aflu aici”, a scris el lângă filmulețul postat pe Twitter.

Vâzându-i pe cei doi dansând îţi dai seama că nimeni nu ar fi putut să fie în locul lor, deşi Billy Zane a susţinut că a dat probe alături de Sarah Jessica Parker.

Patrick Swayze și Jennifer Grey au fost însă cei care au primit rolurile lui Johnny Castle și Frances "Baby" Houseman în filmul devenit cult. Starul din "Ghost", care a murit în 2009, și actriția acum în vârstă de 60 de ani, dansează atât de bine şi formează o pereche atât de frumoasă, încât e de înţeles acum succesul filmului.

Lansat în august 1987, filmul a a vut încasări de 214,6 milioane de dolari la un buget de numai cinci milioane de dolari. Iar melodia  “(I’ve had) The Time of My Life” a primit Oscarul, Golden Globe şi Grammy.

The Dirty Dancing screen test with Jennifer Gray and Patrick Swayze is the uplifting content I'm here for pic.twitter.com/eyDqAz6OoM

— Giles Paley-Phillips (@eliistender10) March 16, 2021