Magic News

Videoclipul piesei “Amnesia”, cu care România merge la Eurovision, are peste 2 milioane de afişări pe Youtube

Videoclipul piesei „Amnesia” care reprezintă România anul acesta la Eurovision Song Contest a acumulat peste 2,2 milioane de afişări pe YouTube.

Clipul a depăşit 2,2 milioane de vizualizări pe canalele oficiale de YouTube ale Eurovision Song Contest şi Roxen, interpreta piesei.

Regizat de Bogdan Păun, clipul a înregistrat aproximativ 1,4 milioane de vizualizări pe canalul ESC şi mai mult de 850.000 de vizualizări pe canalul cântăreţei.

Roxen a repetă în această perioadă pentru show-ul pe care îl va susţine pe 18 mai pe scena din Rotterdam şi a înregistrat piesa „Amnesia” live-on-tape. Acest tip de înregistrare este o premieră în istoria concursului şi a fost solicitată tuturor artiştilor participanţi, pentru realizarea show-ului în eventualitatea în care unii dintre ei nu vor putea călători în Ţările de Jos, din cauza unor eventuale restricţii impuse de pandemie.

Ediţia de anul acesta a Eurovision Song Contest  va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, semifinalele fiind programate pe 18 şi 20 mai, iar finala pe 22 mai. Este cea de-a 65 ediţie a celebrului concursul, alături de România participând alte 40 de ţări.

Reprezentanta României, Roxen, va interpreta melodia „Amnesia” în prima semifinală.