Magic News

Se mărită Irina Rimes? Ce a spus artista despre iubitul francez

Irina Rimes locuieşte în Franţa de anul trecut, unde s-a dus să facă muzică, dar unde s-a şi îndrăgostit.

Antrenoarea de la Vocea României are o relaţie cu David Goldcher, un artist de 28 de ani, despre care a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruţă a cărui invitată a fost.

În podcastul “Acasă la Măruță”, ea a spus cum și-a urmat inima și a plecat în Franța pentru a fi cu iubitul ei, o decizie radicală pe care nu o regretă nicio clipă.

L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Vai, ce-i cu copilul ăsta? Părea un copil, părea pierdut în spațiu. Eram amândoi pierduți în spațiu (…)”, a mărturisit cântăreața din Republica Moldova. 

Irina a vorbit şi despre nuntă şi copii şi şi-ar dori să se mărite în România.

Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Cred că nunta o să fie în România, să fie o nuntă cu dezbrăcatul miresei. Mai mult mă gândesc la prietenii din Franța care, atunci când o să audă de dezbrăcatul miresei… o să facă wow, se dezbracă mireasa… și să fie o mare dezamăgire pentru ei”, a mărturisit cântăreața din Republica Moldova.

Atât Irina cât şi David i-au cunoscut pe părinţii celuilalt, mama Irinei fiind impresionată de faptul ca David a strâns masa şi a spălat vasele.

Cei doi nu se grăbesc însă să îşi oficializeze relaţia, mai ales că Irina a trecut printr-un divorţ.

Ea s-a căsătorit la 22 de ani cu muzicianul Andi Bănică, pe care l-a cunoscut la filmările show-ului “Fabrica de staruri”, din Republica Moldova.