Magic News

Kate Winslet a vorbit despre viaţa sa de familie

Aflată în plină campanie de promovare a filmului “Mare of Easttown”, Kate Winslet a acordat un interviu pentru New York Times în care a oferit detalii despre familia ei.

Actriţa în vârstă de 45 de ani este căsătorită de aproape 10 ani cu Edward Abel Smith, supranumit Ned Rocknroll şi a povestit cât de atent este acesta cu ea.

“Este tatăl sexy şi suprauman”, l-a caracterizat actriţa, care a spus că acesta este dispus să facă orice pentru ea.

“Este un partener de viaţă extraordinar. Sunt atât-atât de norocoasă”, a recunoscut ea. Chiar dacă bărbatul nu s-a gândit că va întâlni şi se va căsători cu o femeie care e în lumina reflectoarelor, el nu ezită să o ajute

Edward este dislexic, însă o ajută mereu să-şi înveţe replicile. “Este extrem de dificil pentru el să citească cu voce tare, însă nu ezită.”

Soţul actriţei este nepotul lui Richard Branson, fondatorul grupului Virgin, iar Edward a consiliat-o inclusiv când a fost vorba de cel mai recent rol al ei, cel din "Mare of Easttown”.  

Alături de Ned, Kate este foarte fericită. Ea are o fiică, Mia, de 20 de ani, din căsătoria cu Jim Threapleton, un fiu, Joe, de 17 ani, cu regizorul Sam Mandes şi un alt fiu, Bear, cu Ned.