Magic News

Nicole Kidman a publicat imagini inedite de la filmarea musicalului “Moulin Rouge!” din urmă cu 20 de ani

Au trecut 20 de ani de la filmările musicalului “Moulin Rouge”, iar Nicole Kidman a celebrat momentul publicând mai multe imagini inedite.

"Iată unele dintre amintirile mele preferate de la Moulin Rouge!. Cel mai mare lucru pe care îl poţi învăţa vreodată este doar să iubeşti şi să fii iubit", a scris actriţa pe Instagram, citând una dintre replicile celebre din film.

Povestea de dragoste dintre poetul Christian (Ewan McGregor) şi curtezana Satine (Nicole Kidman) plasată la sfârşitul secolului XIX, a fost regizată de Baz Luhrmann.

Inspirat din "Dama cu camelii" de Alexandre Dumas-fiul, dar şi din comedii muzicale de la Bollywood, “Moulin Rouge!” este una dintre cele mai cunoscute pelicule în care a jucat Nicole Kidman.

Filmul a fost recompensat cu două premii Oscar pentru Cea mai bună regie artistică şi Cele mai orginale costume şi a fost adaptat şi pentru Broadway.

Coloana sonoră a adunat nume celebre din muzică, printre care Elton John, Madonna, The Police şi Queen şi melodii precum “All you need is love” ( Beatles), “I was made for lovin’ you” (KISS), “Pride” (U2), “I will always love you” (Whitney Houston) sau “Heroes” (David Bowie).

Premiera ”Moulin Rouge!” a avut loc la Festivalul de Film de la Cannes din 2001.