Magic News

Acum în cinema

S-au deschis cinematografele iar filmele noi au început să ruleze pe ecranele din întreaga țară. Iată câteva recomandări de filme care deja sunt în cinema.

De ceva vreme animațiile au început să lovească direct în sufletul privitorului și de ani buni publicul lor este format în mare parte din adulți, deși destinația inițială este alta...

Sunt foarte multe astfel de realizări care au reușit să bucure spectatorii mai mult decît un film live action. De la seria Toy Story, până la „Up” sau „Coco”, toate s-au cuibărit în sufletul și mintea cinefililor. „Soul” nu face excepție și întregește perfecțiuna din mintea uluitoare a creatorului său, Pete Docter.      Joe Gardner, căruia îi dă voce Jamie Foxx, este un profesor de muzică de gimnaziu care are un ideal. Ar vrea să cânte jazz. Jazz-ul acela care structurează un haos aparent. Jazz-ul lui Thelonious Monk sau Dave Brubeck. Joe este foarte aproape de a-și îndeplini visul. Are șansa de a cânta în cadrul unui opening act la un club numit Half Note. De aici apare eternul neprevăzut. Un accident  îi separă corpul de suflet care este transferat la centrul „You Seminar”. Acest loc este unul în care sufletele sunt antrenate pentru a fi trimise Pământ. Pentru a reveni la viața, Gardner trebuie să parcurgă un întreg proces împreună cu aceste suflete, printre care și cu 22, o entitate spirituală care nu a reușit sau mai bine zis nu a vrut să-și realizeze o direcție asupra vieții și, care, este captivă de foarte mult timp în acest „You Seminar”.

Vezi articolul complet AICI