Magic News

“Indiana Jones 5” - Au apărut primele imagini cu Harrison Ford pe platoul de filmare

Harrison Ford, în vârstă de 78 de ani, a început filmările la “Indiana Jones 5” în Marea Britanie.

Au trecut 40 de ani de la lansarea primului film din serie, “Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute”, iar actorul care va avea 80 de ani în momentul lansării filmului (27 iulie 2022) apare în primele fotografii de pe platourile de filmare.

Harrison poartă din nou hainele personajului Indiana Jones, iar din outfit-ul său nu lipseşte celebra pălărie. Nu va fi însă pălăria pe care Harrison a purtat-o în 1984, pentru că aceea va fi scoasă la licitaţie la sfârşitul acestei luni.

Actorul danez Mads Mikkelsen şi Phoebe Waller-Bridge fac parte din distribuţia filmului realizat de James Mangold şi pe care Steven Spielberg a refuzat să îl facă. Acesta va fi însă producător alături de Frank Marshall şi Simon Emanuel.

Au trecut 13 ai de la lansarea celui de-al patrulea film din franciză, iar acest proiect a cărui poveste este secrtă, a fost creat extrem de greu.

"Raiders of the Lost Ark" a fost lansat în 1981. I-au urmat "Indiana Jones and the Temple of Doom" (1984) şi "Indiana Jones and the Last Crusade" (1989). Cel mai recent, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008), a avut un succes uriaş, generând încasări de 790 de milioane de dolari.