Magic News

Anca Dumitra - Frumoasa actriţă din “Las Fierbinţi", cu 3 copii, la mare

Actrita Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Geanina din “Las Fierbinţi”, pare că se descurcă de minune si în rolul de dădacă.

Aflată la mare, ea s-a pozat pe plajă cu trei dintre copiii prietenilor săi, iar fotografia a provocat multe comentarii. Anca a participat probabil la un eveniment privat pe plajă şi este îmbrăcată elegant, într-o rochie lungă, accesorizată cu ochelari de soare. Ea ţine în braţe o fetiţă, care se joacă cu părul ei, în timp ce alte două fetiţe sunt alaturi de ea. Cu siguranţă, Anca ar fi o mamă cool, lucru observat şi de prietenii şi fanii săi.

Actriţa Olimpia Melinte, care a devenit de curând mama pentru a doua oară, i-a scris: “Dacă ai timp și de baby-sitting, dă-mi de știre, îi las cu toată încrederea și pe-ai mei!”.  Iar o admiratoare a adăugat: “3 sa ai! Cu parul cret si obraji pufosi si miros de rasarit la mare!”.

Anca Dumitra a dezvăluit la Vorbește lumea că într-o vreme a cochetat cu ideea de a avea 5 copii. Ulterior, a decis că e bine să nu programeze acest lucru și să lase totul să vină de la sine.