Magic News

Salutări din Paradis - Pe unde îşi petrec vacanţa femeile celebre din România

E vremea vacanţelor, a călătoriilor în destinaţii exotice, care parcă nu au fost nicicând mai aşteptate.

Delia, Laura Cosoi, Irina Rimes, Dana Rogoz sau Mihaela Rădulescu se bucură de zilele de vacanţă în unele dintre cele mai frumoase locuri.

Iar sudul Franţei pare a fi cea mai căutată destinaţie a momentului, plajele şi orăşelele sale pitoreşti, străduţele înguste, cafenele ascunse printre atelierele artiştilor locali, lanurile de lavandă, celebra Cote d’Azur, transformând-o într-una dintre cele mai romantice zone din Europa.

Dana Rogoz a ales o vacanţa în Grecia, în care a plecat împreună cu familia, iar actriţa a găsit o primă cazare atât de frumoasă în Zakynthos, încât le-a transmis fanilor “salutări din Paradis”. “Salutări din Paradis! Aseară când am ajuns la cazare, îmi venea să plâng de fericire! E minunat! Vlad când m-a vazut aşa de fericită m-a întrebat senin: Dar de ce să nu ne mutăm aici definitiv? Revin cu mai multe fotografii, promit.”

Laura Cosoi a plecat în vacanţă în sudul Franţei, bucurându-se de momentele petrecute cu familia. Din programul ei: prânz la castel sau plimbările alături de fetiţele ei pe străduţele pitoreşti ale orăşelelor franceze. Laura a vizitat orăşelul Avignon şi ne-a amintit de melodia pe care o cântam în copilărie: “Sur le pont d’Avignon…” “Am luat prânzul la Chateau de Pondres, în zona Sommiers, împreună cu familia! Îmi imaginam că în această vacanţă voi sta la un moment dat pe un scaun de fier forjat, la o masă frumos apretată, între vii, cu ochii la nori şi sufletul în linişte! A fost frumos. Mi-a trecut prin minte să iau si lectii de pian la întoarcerea acasă. O fi târziu?”

Irina Rimes s-a mutat de câteva luni în Franţa cu iubitul ei francez, iar artista ne îndeamnă acum pe toţi din Eze, unul dintre cele mai fermecătoare sate din sudul Franţei, “să rêvenim”.

Tot sudul Franţei, mai exact Saint-Tropez, a fost şi alegerea Mihaelei Rădulescu, prezentatoarea TV bucurându-se de vacanţă alaturi de fiul ei şi de iubit. “Just walking in the sunshine”, a scris Mihaela pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii.

Andra se pregăteşte de vacanţa, după ce David a terminat clasa a 3-a. “Clasa a treia încheiată! Bravo, David Măruţă! Cu fiecare an care trece, eu sunt mai emoționată privind ce om minunat ești. Mândră tare că sunt mama ta! Acum, să înceapă VACANȚAAAA!”, a scris artista.

Andreea Raicu a plecat şi ea în vacanţă, vedeta arătând perfect într-un costum de baie din două piese. “Good summer vibes”, a scris ea.

Anca Lungu locuieşte de 3 ani la Nisa, Perla Coastei de Azur, şi descoperă în continuare frumuseţea locurilor. Acum, a venit rândul celebrelor lanuri de lavandă din sudul Franţei: “Asadar, sunt doua feluri in care ne bucuram de lanurile de lavanda: prima data cu ochii larg deschisi, astfel incat toata frumusetea sa patrunda cat mai adanc in suflet, iar a doua oara cu ochii inchisi si toate celelalte simturi pregatite sa primeasca tot ce-i mai bun: parfum, adiere usoara de vant cald, zumzet necontenit de albine.”

Simona Pătruleasa se află la Monte Carlo şi şi-a păstrat obiceiul de a se trezi prima şi în vacanţă. Prezentatoarea TV îşi savurează cafeaua pe o tereasă şi are o ţinută foarte chic, perfectă pentru o vacanţă cu stil. Ea poartă o cămaşă neagră, ochelari de soare şi un colier de perle.