Magic News

Masked Singer - Mihaela Rădulescu şi schimbările sale spectaculoase de look din această vară

Mihaela Rădulescu se află în aceste zile la Bucureşti unde filmează pentru Masked Singer, iar vedeta TV în vârstă de 51 de ani surprinde cu schimbările sale de look.

Ea le-a dezvăluit fanilor imagini de la filmări, iar Mihaela este total schimbata de la o zi la alta. În timp ce ţinutele îi pun în valoare silueta impecabilă, hairstilistul său a transformat-o complet.

În prima fotografie, Mihaela poartă o ţinută all white, compusă dintr-un sutien cu broderie şi o fustă alba şi are părul ptins într-un coc. Într-o altă zi, Mihaela apare cu părul prins într-o coadă şi cu breton într-o parte şi are o rochie roz, cu decupaje, incredibil de sexy.  

Ea a strălucit apoi într-o rochie aurie şi a avut bucle afro, iar look-ul său a fost unul extrem de apreciat de fani.

„Nu vă obișnuiți cu mine așa. Voi face trecerea la cizme, pălării, tricouri, blugi și mai puțin machiaj imediat ce voi termina filmările pentru noul sezon @maskedsingerromania. Dar până atunci, îmi place să strălucesc, într-o rochie aurie perfectă @mmarquise”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Vedeta TV a mărturisit că îi este dor de băieţii, Felix, iubitul, şi Ayan fiul ei. „Îmi este dor de băieții mei @officialayans și @therealfelixbaumgartner, dar îmi fac treaba cu toată inima, pentru un show grozav la @protv_romania. Munca mă menține tânără”, a scris ea. „Munca mea nu este doar despre cum arăt sau ce port. Dar sunt convinsă că şi asta contează, aşa că fac tot ce pot şi am încredere în echipa mea de stilişti. Vă mulţumesc tuturor!”, a adăugat Mihaela.