Magic News

Primele imagini cu Kristin Stewart în rolul Prinţesei Diana

Kristin Stewart a putut fi văzută pentru prima oară în rolul Prinţesei Diana din filmul “Spencer”, care va fi lansat pe 5 noiembrie.

“Spencer” va avea premiera mondială la Festivalul de film de la Veneţia, eveniment care se va desfăşura în luna septembrie.

Neon Films a dezvăluit primele cadre din pelicula regizată de chilianul Pablo Lorrain în cadrul CinemaCon. Prințesa Diana apare plângând într-o rochie albă care aminteşte de rochiaDiaghilev”, imaginată de stiliştii David şi Elizabeth Emanuel.

De asemenea, compania producătoare a prezentat şi afişul filmului care prezintă un weekend pe care Diana l-a petrecut la Sandringham, în timpul vacanţei de Crăciun din 1991. A fost momentul în care Prinţesa a luat hotărârea să îl părăsească pe Prinţul Charles, rol interpretat de Jack Farthing.

“Toate poveştile au un sfârşit”, a scris Neon, iar postarea a trezit un interes foarte mare. “Este unul dintre cele mai bune afişe pe care le-am văzut în ultima vreme”, “Este o fotografie frumoasă care rezumă nuanţele vieţii ei”, au scris fanii.

Kristen Stewart spunea că filmul este o incursiune emoţionantă în inima Prinţesei Diana, în timp ce regizorul se felicita pentru alegerea actriţei. “Kristen este una dintre cele mai bune actriţe ale momentului. Poate fi misterioasă şi foarte fragile şi apoi foarte puternică, iar asta este exact ce aveam nevoie".