Mesajul Loredanei Groza după moartea poetului Lucian Avramescu. El este autorul celebrelor versuri “Bună seara, iubite!”

Loredana Groza a scris un mesaj emoţionant după moartea poetului Lucian Avramescu, autorul versurilor melodiei “Bună seara, iubite!”, cântată de artistă.

Este melodia care avea să îi schimbe practic viaţa cântăreţei, care, după ce a interpretat această melodie, a cunoscut succes după succes, devenind una dintre cele mai iubite artiste din România.

“Buna seara iubite,

Te astept ca si cand

Numai dragostea noastra ar fi pe pamant,

Mai presus de mariri, de caderi de cuvant,

Buna seara iubite…

Ii spun poetului Lucian Avramescu, autorul acestor versuri nemuritoare care de ieri a intrat in nefiinta…A plecat la cer ca sa se intalneasca cu ceilalti 2 titani plecati prea devreme ..Adrian Enescu, compozitorul cantecului “Buna seara, iubite” , votat cantecul secolului de catre ascultatorii @Radioromania si marele actor Ion Caramitru…

Multumesc poetului Lucian Avramescu pentru versurile sale care mi-au pavat drumul in muzica si spre inimile oamenilor

Buna seara Poete,

Te astept ca si cand…."

Melodia “Bună seara, iubite” a fost compusă de Adrian Enescu pe versurile poetului Lucian Avramescu. Lansată în 1987, în interpretarea Loredanei şi a actorului Ion Caramitru, melodia a devenit rapid un hit.

"În noaptea în care am înregistrat, atunci a fost o noapte extrem de lungă, sute de duble, eram epuizată, nu avem niciun fel de studii de canto… Încercarea mea și dorința de a ma depăși, când am auzit mixajul și când am văzut cum a reușit să îmbine vocea mea cu a lui Ion Caramitru, Adrian Enescu, recunosc că am început să plâng m-am simțit speriată într-un mod pozitiv. Simțeam că va veni un tsunami după acest cântec și parcă îmi era teamă să-l cânt pentru că știam că îmi va schimba viața acest cântec și asta s-a întâmplat", a povestit Loredana Groza despre momentul când a cântat pentru prima dată piesa "Bună seara, iubite".