Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt pregătiți să ofere o șansă pasionaților de gastronomie.
Nu oricine poate ajunge în bucătăria MasterChef, iar concurenții trebuie să fie atenți la felul în care prepară ingredientele, să treacă peste emoții, să se încadreze în timp și, nu în ultimul rând, mâncarea să aibă gust și să-i facă pe cel puțin doi dintre chefi să aprecieze preparatul lor. Doar așa pot primi un șorț și oportunitatea de a merge în următoarea etapă a competiției.
Deși au încredere în preparatul lor și sunt convinși că farfuria pe care au făcut-o poate lăsa gura apă oricui, presiunea pe care o simt concurenții în fața chefilor îi face să se îndoiască chiar și de cele mai sigure gânduri ale lor
Cum trebuie să arate farfuriile care merită un șorț? Care sunt pretențiile chefilor, dar și poveștile emoționante ale concurenților? – aflăm astăzi și joi, de la 20:30, la MasterChef.