Make Life Magic

Ducesa Kate Middleton şi Prinţesa Mary a Danemarcei - Acelaşi stil, dar şi poveşti de viaţă asemănătoare

Kate Middleton s-a aflat într-o vizită oficială de două zile în Danemarca, ocazie cu care s-a întâlnit cu Regina Margrethe II şi cu Prinţesa Mary a Danemarcei, soţia Prinţului moştenitor Frederik.

Cu ocazia acestei vizite, Kate şi-a promovat fundaţia “Early Years”, care susţine importanţa dezvoltării copiilor în primii 5 ani de viaţă. Soţia Prinţului William a vizitat LEGO Foundation Playlab de la University College Copenhaga şi nu a ezitat să se dea pe un tobogan uriaş, deşi purta tocuri.

Mama lui George, Charlotte şi Louis a fost primită la Amalienborg, rezidenţa de iarnă a familiei regale aflată la Copenhaga. Kate a purtat la întâlnirea cu Regina Danemarcei, care sărbătoreşte şi ea anul acesta, la fel ca Regina Elisabeta, Jubileul de aur (50 de ani de domnie) o rochie tip mantou semnată Catherine Walker, în timp ce Mary a mixat o rochie neagră cu un palton alb.

Cele două nu doar că s-au îmbrăcat la fel, dar au şi aceeaşi poveste de viaţă. Kate s-a căsătorit cu Prinţul William în 2011, după ce s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews, în timp ce Mary, născută în Australia, l-a cunoscut pe Frederik într-un pub, în anul 2000, în timpul Olimpiadei de la Sydney, iar cei doi s-au căsătorit în 2004.

Kate are trei copii, Prinţul George, 8 ani, Charlotte, 6 ani, Louis, 3 ani, iar Mary este mama a patru copii, Prinţul Christian, 16 ani, Prinţesa Isabella, 14, şi gemenii Vincent şi Josephine, de 11 ani.