Magic News

Filme must see cu Chris Rock

Genialul comediant, producător și regizor Chris Rock este cu siguranță în trending în urma evenimentului de la Premiile Oscar, însă el este un icon pe marile ecrane de ani de zile, în filme și spectacole cu adevărat grozave!

Carisma și talentul natural al lui Chris Rock sunt de necontestat, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai amuzanți comedianți actuali. Cariera lui a avut momente memorabile de-a lungul timpului și datorită notorietății dobândite, Rock a continuat să umple săli de stand-up și să apară în filme de top, toate în timp ce scria, producea și regiza proiecte de succes.

Deși Chris Rock are o lungă istorie profesională, mulți millenniali îl recunosc din sitcomul Everybody Hates Chris, care va deveni în curând și un serial animat. Povestit și produs executiv de Rock, sitcom-ul urmărește aventurile sale de adolescent (jucat de Tyler James Williams), în timp ce ilustrează cum este să crești în Brooklyn, în jurul anilor 1980. Având în vedere dezastrul „Will Smith Oscars Slap” din 2022, Chris Rock a apărut în toate știrile recente, deci este ocazia perfectă să îi sărbătorm cariera până în momentul viral care a făcut înconjurul planetei.

Iată unele dintre cele mai bune filme ale comedianului și actorului Chris Rock:

Dogma (1999)

Dogma este o comedie fantastică în care doi ingeri păcătoși, al caror aer angelic le ascunde perfect intentiile malefice, se intreabă ce fac dup ace au fost dați afară din rai. Ei incearca sa se intoarca, dar o asistenta medicala, un apostol de culoare si o stripteuza, doar in aparenta pacatosi, ii urmaresc pentru a le anihila planurile.

Continuarea AICI