Magic News

Primul trailer „Don’t Worry Darling”, regizat de Olivia Wilde, cu Harry Styles și Florence Pugh

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru „Don’t Worry Darling”, noul thriller psihologic al Oliviei Wilde, cu Florence Pugh și Harry Styles în rolurile principale.

Trailerul a debutat în urmă cu o săptămână la CinemaCon. Pugh o joacă pe Alice, o gospodină dintr-o comunitate utopică experimentală căsătorită cu Jack, care este interpretat de Styles. Viața lui Alice se dezvăluie după ce află adevărul tulburător din spatele companiei pline de farmec a soțului ei iubitor, informează Variety.

Alături de Pugh și Styles, distribuția plină de staruri îi include pe Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Sydney Chandler și Nick Kroll. Wilde va juca, de asemenea, un rol secundar pe lângă regia filmului. Deși Pugh va fi personajul principal al filmului, filmul este remarcabil pentru că marchează primul rol principal al lui Styles în afara conținutului legat de „One Direction”.

Starul pop în vârstă de 28 de ani, care a primit trei nominalizări și o victorie la premiile Grammy 2021 pentru albumul său „Fine Line”, a avut un rol mic în „Dunkirk” din 2017.

Sinopsisul oficial „Don’t Worry Darling” de la Warner Bros. spune: Alice (Pugh) și Jack (Styles) sunt norocoși că locuiesc în Victory, orașul experimental al companiei care găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory. si familiile lor. Viața este perfectă, nevoile fiecărui rezident fiind îndeplinite de companie. Tot ceea ce cer în schimb este angajamentul neîndoielnic față de cauza Victoriei. Dar când încep să apară crăpături în viața lor idilică, expunând sclipiri de ceva mult mai sinistru care pândește sub fațada atrăgătoare, Alice nu se poate abține să pună la îndoială ce fac ei în Victory și de ce. Cât de mult este dispusă să piardă Alice pentru a dezvălui ceea ce se întâmplă cu adevărat în paradis?"

Continuarea AICI