Magic News

Andreea Marin - 5 ani de la începutul poveştii de iubire cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a anunţat că a sărbătorit 5 ani de relaţie cu Adrian Brâncoveanu, ocazie cu care a postat o serie de fotografii, în care apare alături de bărbatul pe care îl iubeşte.

“Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, este mesajul vedetei.

Andreea este deosebit de elegantă în aceste fotografii, ea purtând o rochie crem, lungă şi părul strâns, iar iubitul ei are un costum negru, cu cămaşă albă şi papion.

Fanii au felicitat-o pe Andreea şi mulţi s-au întrebat dacă nu cumva vedeta s-a căsătorit în weekend cu fostul consul al României în Libia.

După ce a trecut prin trei divorţuri, Andreea este foarte fericită alături de Adrian, diplomatul cu 11 ani mai tânăr decât ea. Cei doi formează un cuplu extrem de discret, însă Andrea a oferit câteva detalii despre povestea lor de iubire în podcastul lui Damian Drăghici. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Cei doi şi-au construit treptat această relaţie atât de frumoasă: „Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a mai declarat Andreea Marin.