În urma voturilor publicului mixt, a rezultat un top al celor mai populare românce din toate timpurile, care cuprinde atât femei contemporane, cât și femei a căror notorietate a traversat secolele. Ele sunt, în ordinea numărului de voturi:
● Ana Aslan – cea mai populară româncă din toate timpurile;
● Nadia Comăneci – cea mai cunoscută gimnastă din toate timpurile;
● Simona Halep – cea mai cunoscută tenismenă română;
● MS Regina Maria – cea mai iubită regină a românilor;
● Ecaterina Teodoroiu - Modelul feminin de eroism și devotament;
● Laura Codruța Kovesi – simbol al anticorupției în România;
● Smaranda Brăescu - Cea mai cunoscută aviatoare și parașutistă română;
● Ana Blandiana - Cea mai populară scriitoare română;
● Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu - cea mai apreciată echipă de fundraising din România;
● Angela Gheorghiu – cea mai mediatizată soprană română;
● Maia Morgenstern - cea mai aplaudată actriță română; ● Andreea Esca - cea mai îndrăgită prezentatoare TV;
● Maria Tănase - cea mai apreciată ambasadoare a cântecului popular;
● Melania Medeleanu - promotoarea solidarității sociale.
Pe scenă, câștigătoarele au vorbit despre proiectele pe care le au și cum se văd în această poziționare. „Este grozav să fii popular, e grozav să fii notoriu, dar prețios este cu adevărat atunci când îți folosești notorietatea ca să pui piciorul în prag, atunci când constați o nedreptate, a spus Melania Medeleanu”, fondatoarea Asociației Zi de bine.
„Întotdeauna când am fost întrebată despre condiția mea de femeie, am răspuns că nu sunt un personaj tipic. Nu m-am simțit discriminată și nu am avut complexe. Uneori am avut complexe de superioritate chiar. Cato cel Bătrân, un senator roman care se opunea acordării oricăror drepturi pentru femei, își justifica opinia spunând că și așa e greu să fie ținute în frâu pentru că, dacă le-ar face egalele bărbaților, ele vor fi superioare. E o realitate de 2000 de ani, perfect valabilă și acum,” a declarat poeta Ana Blandiana.
Au mai fost decernate trei premii pentru întreaga activitate, pentru rezultatele remarcabile în domenii precum sănătate, politică și educație:
„Suntem onorate să fim într-un grup atât de select de doamne, care fac lucruri atât de frumoase. Cred că împreună putem mișca munții în domeniul sănătății și al educației. Vom continua proiectele noastre dedicate sănătății femeilor din România și mi-ar face mare plăcere să colaborăm și să fim mai puternice împreună,” a conchis Mihaela Geoană – Președinta și fondatoarea Fundației Renașterea.
Premiate pentru întreaga activitate au fost și Maia Sandu – Președinta Republicii Moldova și Andreea Paul – președintă și fondatoare INACO Inițiativa pentru Competitivitate, care a introdus SmartLabs în România.
Studiul a fost desfășurat de Tudor Communications și VBS Business Solutions. Rezultatele au fost anunțate și premiate în cadrul evenimentului de lansare a platformei media internaționale Feminism For Real, un hub de leadership și antreprenoriat feminin cu susținerea European Women’s Association.