Magic News

Helen Mirren a vorbit despre frumoasa poveste de iubire pe care a trăit-o cu Liam Neeson

Helen Mirren a vorbit despre iubirile sale din trecut, una dintre cele mai frumoase poveşti ale ei fiind cea cu Liam Neeson.

Cei doi au fost împreună timp de 5 ani, între 1980 şi 1985, iar timp de patru ani au locuit împreună. „Nu ne-a fost menit să rămânem împreună, dar ne-am iubit foarte, foarte mult”, a spus actriţa în vârstă de 77 ani. „Îl iubesc profund și astăzi. Este un tip uimitor”, a continuat Helen.

Mirren și-a amintit și de obiceiul ei ciudat, potrivit căruia foștii ei iubiți „trebuiau să aibă o cămașă făcută de mine”. „Am făcut una pentru Liam, destul de bizar”. Actriţa a spus însă că aceste cămăşi sunt „foarte urâte” și a râs când i s-a sugerat că are propria o întreagă colecţie de cămăşi.

Cei doi actori au povestit în diferite ocazii despre povestea lor frumoasă de iubire din anii 80. Liam Neeson a recunoscut că între el şi “The Queen” a fost dragoste la prima vedere. Actorul s-a îndrăgostit de Helen Mirren după ce a văzut-o pe platoul de flmare al peliculei “Excalibur”, în 1981.

Liam Neeson avea să se căsătorească cu Natasha Richardson, care a murit în anul 2000 în urma unui accident la schi, iar Helen Mirren este căsătorită cu regizorul Taylor Hackford.