Istoria sa de viață este cel puțin la fel de savuroasă precum replicile din show: Radu Dumitrescu a lucrat în bancă, a fost grădinar, însă bucătăria este cea care i-a oferit ceea ce căuta, de fapt: provocări noi în fiecare zi, creativitatea și pasiune. De altfel, sunt ingredientele-cheie pentru succesul oricărui business. Radu Dumitrescu a vorbit despre magia din viața sa, dar și despre lucrurile simple care îl bucură.
Care sunt 3 lucruri pentru care simți recunoștință?
Faptul că nu sunt neapărat tâmpit, că sunt toți ai mei sănătoși și că-mi place să pun întrebări atunci când nu știu ceva.
Cum te-ai descrie când ești mulțumit de tine?
Habar nu am când s-a întâmplat asta, sunt cel mai mare critic al meu și rareori sunt mulțumit de mine. Dar câteodată, la finalul unei zile pline la restaurant, când toți sunt absolut fericiți, mă mai trezesc uitându-mă în oglindă și îmi mai zic: „Bravo, ești bine, hai că poți să zâmbești puțin!”
Care sunt lucrurile simple care te bucură?
Orice îmi face plăcere: de la un pahar de vin bun, la un bilet de avion, de la un hotel sordid în Italia cu un seaview spectaculos, la glumele pe care le fac cu echipa mea, dar și o melodie pe care o descopăr întâmplător și pe care o ascult pe repeat.
Care este cel mai magic lucru din viața ta?
Viața este ceva magic și trebuie trăită absolut oricum ar fi ea. Fără să spun un truism sau ceva, viața este cel mai magic lucru din viața mea.
Care sunt sursele tale de energie?
Oamenii frumoși din jurul meu, poveștile pe care le aflu constant, muzica pe care o ascult zilnic, tot ce îmi provoacă o stare de bine. Toate acestea mă încarcă cu o energie maximă.
Ce simți că ai primit bun de la părinții tăi?
Era o replică dintr-un film: „Greșelile tale ca fiu sunt eșecurile mele ca părinte”. Consider că sunt bine în viața mea în momentul acesta, așadar am primit tot de la ei, tot ca să fiu bine și ca să progresez zi de zi.
Ce a trebuit să lași în urmă din copilărie ca să fii bine?
Am avut o copilărie normală, cu un parenting normal pentru vremea aceea. Acum, adultul modern din 2022, ar spune că au fost și câteva greșeli, nu grave, dar au fost. Aș ruga-o pe maică-mea să nu mai insiste cu zeci de facultăți, de exemplu. Copiii ar trebui îndrumați spre ce vor ei să facă și nu spre ce își doresc părinții.
Ce ți-ar plăcea să faci mai puțin?
Să muncesc.
Ce ți-ar plăcea să faci... mai mult?
Să călătoresc.
Ce te ajută să te liniștești în perioadele agitate?
Mă ajută să dispar și să fug undeva, în vreun sat ascuns din Europa.
Foto: PRO TV