Irina Baianţ - Vocea care poate cânta orice: de la "Ave Maria" şi "Fantoma de la Operă" la Maria Tănase

Soprana Irina Baianţ, una dintre cele mai frumoase voci, revine pe scena Sălii Palatului acompaniată de Orchestra Simfonică București dirijată de maestrul Andrei Tudor.

Pe 9 decembrie 2024, la Sala Palatului, Irina pregăteşte o seară de neuitat în cadrul evenimentului Illuminarium Renaissance marca Irina Baianț și Kimaro.

Soprana Irina Baianţ a fost prezentă pe sute de scene naționale și internaționale și a avut colaborări cu nume grele ale operei: Filarmonica din Berlin, Opera din Viena, Opera Garnier din Paris, Filarmonica din Bruxelles, Balshoi Teatre din Moscova, Palatul Kremlin, Grand Rex Paris, Opera Națională din Istanbul, Munchen Stats Oper, Her Majesty’s Theatre Londra, Paladium theatre UK, Alte Oper Frankfurt și bineînțeles cu Scala.

A impresionat și în musicalul ”Fantoma de la Operă”, iar în musicalul „My Fair Lady”, Irina a interpretat-o pe Eliza.

A concertat alături de nume celebre, în proiecte muzicale, precum Jarouski, Mirella Freni, Alessandro Safina, Marina Mamsivria, Pierre Richard, Greg Zlap, Richard Sanderson, Gheorghe Zamfir.

Spectacolul din acest an de la Sala Palatului este dedicat renașterii și reaprinderii credinței în visurile noastre, într-o simfonie de sunete care promite să inspire și să emoționeze. Totul legat într-o poveste în care vă veți regăsi, ierta, iubi și renaște!

“Pentru mine, concertele nu sunt doar o înșiruire de piese frumoase. Pentru mine, un concert înseamnă un concept, o călătorie plină de emoție, pentru suflet. Indiferent ce tip de muzică aleg și ce îndrăznesc să abordez pe scenă, alături de dirijorul alături de care mă aventurez în această călătorie, vreau să aibă o destinație foarte clară și publicul să treacă prin mai multe senzații”, declara soprana pentru revista OK!

Illuminarium Renaissance nu este doar un concert, ci o călătorie muzicală care ne amintește de puterea speranței și a reînnoirii interioare.

Până la concertul Irinei de pe 9 decembrie (Bilete AICI) ne amintim de câteva dintre momentele memorabile pe care le-a oferit, demonstrând că poate cânta orice melodie sau gen muzical.