Cum au cântat antrenorii de la “The Voice” clasicul “Heartache Tonight” al trupei Eagles

În fiecare an, antrenorii de la “The Voice” dau startul sezonului cu un spectacol care le oferă artiștilor și publicului o idee despre ceea ce urmează. Iar sezonul 26 are adevărate staruri în juriu: Reba McEntire, Gwen Stefani și debutanții Michael Bublé și Snoop Dogg.

În timp ce se luptă pentru marea victorie, antrenorii au demonstrat că pot lucra împreună, oferind un moment uimitor.

Cei patru au optat pentru un clasic Eagles: „Heartache Tonight”. Majoritatea fanilor știau deja că trei dintre cei patru antrenori sunt cântăreți puternici. McEntire, Stefani și Bublé și-au construit carierele în jurul abilităților lor vocale. Cu toate acestea, este posibil ca unii fani să nu știe că Snoop, un rapper legendar, are, de asemenea, o voce superbă. El dovedește că este un artist cu multiple talente, scrie NBC.

„Heartache Tonight”, lansată în 1979 ca parte a celui de-al șaselea album de studio al formației Eagles, “The Long Run”, a fost piesa perfectă pentru a prezenta concurenților fiecare dintre atuurile antrenorului.

Îmbrăcat la patru ace într-un costum negru strălucitor, Snoop a dat startul, alăturându-se antrenorilor de pe scenă, din public. Bublé, într-un smoching negru, şi-a demonstrat abilităţile vocale. McEntire, care a câștigat sezonul 25 cu Asher HaVon, a adus ritmurile country în melodie în timpul refrenului. Iar, Gwen Stefani a completat melodia cu un spirit jucăuș și optimist.


McEntire, care intră în cel de-al treilea sezon ca antrenor, are un principiu de bază solid în alegerea echipei sale. „Nu este vorba [despre] cum arată sau cum sună, ci despre ce simțim atunci când joacă”, a spus ea. „Suntem inspirați? Simțim ceva? Mă voi întoarce într-o clipă pentru cineva care mă face să simt ceva - să plâng sau să râd - dar trebuie să simt ceva. O mulțime de oameni pot cânta. Câți oameni îți pot atinge inima atunci când cântă? Asta este ceea ce căutăm și am ales un grup eclectic de artiști și cântăreți. Poate că nu sunt cei mai eleganți sau poate cei mai tineri, dar sunt cei care ne-au atins inimile.”